Nu söker vi en Content Coordinator som föredrar stor variation i sina arbetsuppgifter, och som älskar att skapa innehåll på ett kreativt men organiserat sätt. Du är den proaktiva, positiva och strukturerade kollegan som drivs av att komma med nya idéer och arbetssätt. Här finns inget att vänta på – vi vill ha med just dig på vår gröna resa!

Vilka är Team Eways?
Eways är en snabbväxande och oberoende laddoperatör som hjälper samhället att ställa om till fossilfrihet genom att göra det enkelt att köra elbil. Eways är i dag den ledande oberoende laddoperatören med över 25 000 smarta laddpunkter över hela landet, redo att nu även kliva in i våra nordiska grannländer.

Idag består Team Eways av 140 engagerade medarbetare, som utspritt över ett 20-tal kontor runt om i hela landet verkar för en grönare framtid. Vi är ingenjörer, entreprenörer, säljare, tekniker, ekonomer och servicepersoner med flera som har olika erfarenheter, bakgrunder och kompetenser. Det som förenar oss alla är att vi är ödmjuka, lyhörda samt har förändringsviljan och tron på ett fossilfritt samhälle.

De värdeord som genomsyrar Eways kultur är: Snabba, Flexibla, Innovativa, Kunniga och Hjälpsamma.

Hos Eways får du: 

 • En unik möjlighet att utvecklas inom marknadsområdet i ett snabbväxande GreenTech-bolag som verkar i en framtidsbransch.
 • Bidra till ett hållbart samhälle och möjliggöra faktisk skillnad för kommande generationer.
 • En positiv och energifylld arbetsplats med en stark sammanhållning.
 • Möjlighet till en karriär i bolagets snabba tillväxt, såväl i Sverige som internationellt.

Vad gör en Content Coordinator hos oss?
Som Content Coordinator kommer du att arbeta nära Eways marknadschef, där du bland annat ansvarar för att skapa, uppdatera och underhålla innehåll i Eways digitala kanaler. Du kommer att få planera och skriva artiklar, kundcase, utskick och ansvara för våra kontinuerliga nyhetsbrev. Utöver det kommer du också att skapa och publicera innehåll till våra sociala medier (Facebook, Instagram och LinkedIn).

Du kommer även att:

 • Producera enklare video- och bildmaterial till ovan nämnda kanaler.
 • Utforma enklare grafiskt material.
 • Delta vid event och mässor ur ett marknadsperspektiv.
 • Mäta och följa upp engagemang på det innehåll som publiceras.
 • Vara med och utveckla Eways varumärke framåt.

Vad behöver du ha med dig?

Du har en relevant utbildningsbakgrund och det är meriterande om du har något års erfarenhet från en liknande roll inom content, sociala medier eller webb. Du är med andra ord en vass kommunikatör som gillar att uttrycka dig intresseväckande och snabbt genom både text och bild. I rollen som marknadskoordinator krävs det att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska (skrift).

I övrigt ser vi gärna att du har:

 • Kunskap om bildredigering i Adobemiljö eller motsvarande verktyg.
 • Kunskaper om sökordsoptimering (SEO).
 • Erfarenhet av att publicera digitalt material.

Som person tror vi att du utmärker dig genom:

En kreativ och orädd attityd som gör att du justerar och korrigerar materialet du producerar för att säkerställa att du och Eways alltid ligger i framkant.

Att du är initiativrik och självständig; du ser både vad som behöver göras och kommer med nya idéer. När beslut är taget tar du omedelbar action och river dem eventuella hinder som kommer upp längs vägen.

Ett strukturerat förhållningssätt till dina uppgifter och är både proaktiv och duktig på att prioritera vilka uppgifter som ger mest output här och nu, men även ur ett långsiktigt perspektiv.

 

Övrig information:

Start: Augusti (OBS, Vi bearbetar urvalet löpande – så skicka in din ansökan så snart som möjligt)
Placering: Stockholm, kontor i Stocksund
Anställningsform: Vikariat på 12 månader med goda möjligheter till fast anställning
Ansökan: Välkommen med din ansökan (CV och/eller länk till Linkedin-profil + personligt brev) till  jobb@eways.se. Märk din ansökan med ”Content Coordinator” i ämnesraden.