Ladda elbil hemma – enkelt och säkert

Att ladda elbilen hemma ska inte bara vara lätt, det ska också vara säkert och bekvämt. På Eways hjälper vi dig att montera din laddbox för att du ska kunna ladda elbilen hemma, i ett led att förenkla din vardag.

Tre anledningar att välja Eways

  • Tryggt
    Det ska vara tryggt att välja en laddbox från Eways. Vi arbetar därför enbart med ledande tillverkare och ställer mycket höga krav på kvalitet och säkerhet. Med våra egna installatörer säkerställer vi att varje installation sker i enlighet med Elsäkerhetsverkets regler och riktlinjer. I orter där vi (ännu) inte har egna installatörer samarbetar vi med lokala certifierade elektriker. Skulle du ha några som helst problem med installationen finns vår kundtjänst tillgänglig dygnet runt.
  • Enkelt
    Eways hjälper dig genom hela processen. Vår personal är experter på elbilsladdning och kan svara på de flesta frågor. Skicka ett mejl eller ring oss på 070-220 15 96 för kostnadsfri rådgivning – vi finns tillgängliga alla dagar mellan klockan 10–21. För dig som bor i Stockholmsområdet eller har vägarna förbi är du också varmt välkommen till någon av våra butiker. I dagsläget hittar du oss både i Mall of Scandinavia och i Täby Centrum.
  • Prisvärt
    Som en ledande aktör på den svenska marknaden har vi möjlighet att göra stora centrala inköp vilket säkerställer konkurrenskraftiga priser till dig som kund. Det innebär också att vi alltid har laddboxar i lager, vilket gör att tiden från beställning till installation blir så kort som möjligt. Eways mål är att alltid vara konkurrenskraftiga och ha bra erbjudanden till våra kunder – jämför oss gärna!

Laddboxar

graphic element car

Välj rätt laddbox

Det är viktigt att välja rätt laddbox när du investerar i en elbil eller laddhybrid. Kvalitet, säkerhet och prestanda kan variera mycket mellan olika modeller och märken. Men oroa dig inte, för att göra det enklare för dig har Hemfakta genomfört ett grundligt test av olika laddboxar på marknaden. I Hemfaktas test kan du jämföra olika laddboxar och hitta den som passar bäst för dina specifika behov och förutsättningar. De tar hänsyn till faktorer som laddningshastighet, säkerhetsfunktioner, användarvänlighet, pris, och garantier. Testet hittar du här