Ladda elbilen hemma – Smart och säkert!

I samarbete med Eways erbjuder Kraftringen säker och smart elbilsladdning. Alla laddboxar är kompatibla med timprisavtalet TimAktiv och den smarta appen True Energy vilket gör att du kan ladda din bil automatiskt när elen är som billigast.

Tre anledningar att välja Eways

 • Tryggt
  Det ska vara tryggt att välja en laddbox från Eways. Vi arbetar därför enbart med ledande tillverkare och ställer mycket höga krav på kvalitet och säkerhet. Med våra egna installatörer säkerställer vi att varje installation sker i enlighet med Elsäkerhetsverkets regler och riktlinjer. I orter där vi (ännu) inte har egna installatörer samarbetar vi med lokala certifierade elektriker. Skulle du ha några som helst problem med installationen finns vår kundtjänst tillgänglig dygnet runt.
 • Enkelt
  Eways hjälper dig genom hela processen. Vår personal är experter på elbilsladdning och kan svara på de flesta frågor. Skicka ett mejl eller ring oss på 070-220 15 96 för kostnadsfri rådgivning – vi finns tillgängliga alla dagar mellan klockan 10–21. För dig som bor i Stockholmsområdet eller har vägarna förbi är du också varmt välkommen till någon av våra butiker. I dagsläget hittar du oss både i Mall of Scandinavia och i Täby Centrum.
 • Prisvärt
  Som en ledande aktör på den svenska marknaden har vi möjlighet att göra stora centrala inköp vilket säkerställer konkurrenskraftiga priser till dig som kund. Det innebär också att vi alltid har laddboxar i lager, vilket gör att tiden från beställning till installation blir så kort som möjligt. Eways mål är att alltid vara konkurrenskraftiga och ha bra erbjudanden till våra kunder – jämför oss gärna!

Laddboxar

Smartladda bilen

 • En egen laddbox i kombination med Kraftringens smarta timprisavtal TimAktiv och den kostnadsfria appen True Energy ger dig många fördelar.
 • Du kan skapa en personlig laddningsplan i appen och ladda din bil automatiskt när elen är som billigast.
 • Du bestämmer när din bil ska vara färdigladdad så sköter appen resten.
 • OBS! Detta är kompatibelt med laddboxarna Easee Home, Charge Amps Halo och Charge Amps Aura

Läs mer och teckna här!

 

graphic element car

Laddstation hemma hos dig – få upp till 50 000 kr i bidrag!

Via Skatteverket kan du som privatperson nu få bidrag till köp och installation av laddstation hemma. Ett perfekt tillfälle att äntligen få ladda din elbil hemma på uppfarten eller i garaget.

 • Upp till 50 000 kronor i bidrag (max 50 % av totalinvesteringen)
 • Gäller alla våra laddstationer
 • Vi utför installationer i hela landet
 • Vi hjälper dig med ansökan och genom hela processen fram till en komplett helhetslösning

Låt oss hjälpa dig!

sales@eways.se

Tel: +46 (0) 10 121 94 00

Skaffa en laddbox till din villa idag!

Nyckelfärdiga installationer i hela Sverige

Nöjd kundgaranti

Vi är nöjda när du är nöjd

Alltid fri frakt

Inga konstiga tilläggsavgifter

Superenkelt

Kundtjänst dygnet runt, året runt

Laddboxen gör livet rätt så mycket enklare och snabbare. Det är inte alls tekniskt jobbigt att använda den, det är bara till att sätta i kontakten. Det är hur enkelt som helst. Och så går det mycket snabbare att ladda med laddboxen än genom vägguttaget.”

Charlotte laddar elbilen hemma

Prata elbilsladdning med oss!

Funderar du på en laddbox? Vi hjälper dig från idé till färdiginstallerad laddstation!

Kraftringen privat

Funderar du på att köpa en laddbox? Vi hjälper dig med alla dina funderingar.

 • förnamn och efternamn
 • Telefonnummer
 • E-post