Ladda elbil hemma – enkelt och säkert

I samarbete med Eways erbjuder Landrover säker elbilsladdning – säg hejdå till macken!

Angående Elsäkerhetsverkets beslut om Easees laddboxar 

Elsäkerhetsverket har den 14 mars fattat beslut om försäljningsförbud av laddstationerna Easee Home och Easee Charge. Bakgrunden till detta är de brister som Elsäkerhetsverket identifierat i produkternas utformning.

Efter att Elsäkerhetsverket påbörjat en granskning av Easee, valde Eways i början av februari att stoppa försäljning och installation av Easees produkter i väntan på Elsäkerhetsverkets beslut. De kunder som tidigare hade beställt en Easee-laddbox men inte hunnit få den installerad har sedan dess kontaktats och erbjudits en ersättningsprodukt.

Eways kommer i alla delar att följa Elsäkerhetsverkets beslut och riktlinjer. Vi för nu en tät dialog med leverantören samt Elsäkerhetsverket kring exakt vilka åtgärder som behöver vidtas på redan installerade laddboxar. När detta är helt klarlagt kommer vi återkomma till alla våra kunder som har en installerad Easee Home eller Easee Charge.

Elsäkerhetsverkets beslut kan överklagas vilket tillverkaren har meddelat att man kommer göra. Easee framhåller också att det inte ska ha inträffat några incidenter som är kopplade till de brister som Elsäkerhetsverket har påpekat. Även Elsäkerhetsverket bekräftar att det inte finns några anmälningar om incidenter som rör laddboxar från Easee.

Eways kommer så snart som möjligt att återkomma till alla berörda kunder med mer information kring hur vi kommer hantera den uppkomna situationen.

graphic element car

Ladda elbilen hemma, nu med Grön teknik bidrag!

I samarbete med Eways  erbjuder nu Landrover bekymmersfri elbilsladdning till dig som privatperson. Beställ din laddlösning enkelt online! Via Skatteverket kan du också få skattereduktion för köp och installation av laddstation hemma.

  • 50 000 kronor i bidrag (max 50% av totalkostnaden)
  • Alla Eways laddstationer är godkända för bidrag
  • Eways utför nyckelfärdiga laddstationer i hela landet

Varje äventyr startar med en fulladdad bil

Landrover erbjuder, i samarbete med Eways, flera olika laddstationer för laddning av bilar i hemmet med installation till fast pris. I våra nyckelfärdiga installationer ingår alltid:

  • Installation av laddbox och anslutning till elcentral
  • Laddtest
  • Grovstädning av platsen
  • Alla installationer genomförs av certifierad installatörer.
  • Vi levererar snabbt och fraktfritt till hela Sverige!
Laddbox hemma
Team Eways

Behöver du hjälp?

Vår helpdesk är öppen dygnet runt, året runt

010 – 121 94 00

helpdesk@eways.se

Vi finns här för dig!

graphic element cord