Eways fortsätter att växa och söker nu en Teknisk Projektledare som vill utvecklas inom elbilsladdning och laddinfrastruktur. Vi har förmånen att arbeta med många ledande och intressanta kunder och vårt laddnät växer i rekordfart. Nu behöver vi en kompetent och driven Teknisk Projektledare med placering i Stockholm som kan hjälpa våra kunder med etablering av fler ladduttag samt drift och underhåll av dessa. Med dig ombord vill vi göra det lättare att köra elbil!

Vilka är Team Eways?
Eways hjälper samhället att ställa om till fossilfrihet genom att göra det enkelt att köra elbil. Eways är i dag den ledande oberoende laddoperatören med över 25 000 smarta laddpunkter över hela landet.

Idag består Team Eways av över 130 engagerade medarbetare, som utspritt över ett 20-tal kontor runt om i hela landet verkar för en grönare framtid. Vi är ingenjörer, entreprenörer, säljare, tekniker, ekonomer och servicepersoner med många olika erfarenheter, bakgrunder och kompetenser. Det som förenar oss alla är att vi är ödmjuka, lyhörda samt har förändringsviljan och tron på ett fossilfritt samhälle.

De värdeord som genomsyrar Eways är: Snabba, Flexibla, Innovativa, Kunniga och Hjälpsamma.

 

Hos Eways får du:

 • Ett fritt och roligt teknikinriktat arbete med mycket resor – givetvis med elbil.
 • En unik möjlighet att arbeta i ett snabbväxande GreenTech-företag som bidrar till ett hållbart samhälle.
 • En möjlighet att bli expert inom framtidens mobilitet och energilösningar.
 • Stor frihet under ansvar, där du tillsammans med det lokala teamet lägger upp veckans arbeten.
 • En positiv och energifylld arbetsplats med en stark sammanhållning.
 • Möjlighet till en karriär i bolagets snabba tillväxt, såväl i Sverige som internationellt.

 

 

Lär mer om oss på Eways och vårt team här.

 

Varför rollen som Teknisk Projektledare är för dig:
Som Teknisk Projektledare arbetar du nära Eways säljare, teknikavdelning och underentreprenörer. Du har direktkontakt med våra kunder och leder våra underentreprenörer till ett förstklassigt arbete.

Du planerar och genomför nya laddinfrastrukturprojekt i samråd med kundansvarig säljare och kund. Som Projektledare tar du vid när en säljare överlämnar ett signerat avtal med en ny eller befintlig kund. Du ansvarar för genomförandet av projektet till driftsättning av laddstation, därefter överlämnas ansvaret till vår driftavdelning. Med flertalet projekt igång samtidigt har du stor hjälp av vårt planeringsverktyg Trello.
Ofta ingår du också som expert i något av våra Team som bearbetar nya potentiella kunder. Du är lyhörd för kundernas behov och driver på så vis även merförsäljningen framåt.
Rollen utgår från vårt platskontor i Stockholm, och en stor del av arbetet sker på fältet i olika projekt.

 

Som Teknisk Projektledare kommer du bland annat att:

 • Ansvara för planering samt genomförande av laddinfrastrukturprojekt.
 • Agera stödfunktion till kundansvarig säljare under anbudstiden med bland annat kalkyl- och offertarbete
 • Regelbundet rapportera och informera om projektstatus till berörda intressenter (kunder, kundansvarig säljare, beställare, underentreprenörer och intern företagsledning)
 • Ansvara för upphandling av installatörer/underentreprenörer
 • Ansvara för inköp av laddstationer och övrig teknisk utrustning till projekten

 

Vad du bör ha med dig in i rollen på Eways:
Du har gedigen erfarenhet av teknisk projektledning, gärna från branschen. Du har med fördel goda elkunskaper samt kännedom och erfarenhet inom IT och nätverk. Har du kunskaper i entreprenadjuridik (ABT06 och AB04) är det meriterande.
Du är personen som kan ganska mycket, om mycket, och är van vid att driva projekt mot uppsatt tidplan, kvalitet och inom ramen för respektive projektbudget.
Som Teknisk Projektledare har du en resande roll, vilket därför kräver körkort. Du utgår ifrån vårt Stockholmskontor och rapporterar till Regionchef Tina Evans.

Personliga kompetenser
Vi värnar om vår kultur och lägger därför stor vikt vid personliga kompetenser och lämplighet. Därför tror vi att du har hög igenkänning med följande egenskaper:
Struktur och planering
– ett välfungerande projekt kräver en god tidplan, ett proaktivt arbete och förmågan att arbeta mot uppsatta deadlines.
Kommunikativ – Du är lyhörd, uppmärksam och mån om att återkoppla berörda parter i god tid för att upprätthålla ett bra samarbete.
Relationsorienterad – Du involverar, informerar och säkerställer god tillit och förtroende i varje samarbete, såväl internt som externt.

 

Vi hoppas att du som läser detta känner dig tilltalad av rollen och oss på Eways. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan
Skicka in ditt CV och/eller länk till Linkedin-profil + en kort motivering till varför du söker tjänsten till jobb@eways.se
OBS! Märk din ansökan i ämnesraden med ”Projektledare Stockholm”