Vi har nu driftsatt 20 laddplatser på uppdrag av Uppsala Parkering. Alla ladduttag är kopplade till vår molntjänst och övervakas dygnet runt. Vi levererar 3-fas 16A i alla uttag och det är än så länge gratis att ladda när parkeringen är betald. Passa på att ta elbilen till Uppsala, en underbar stad! Stort tack till Uppsala Parkering för förtroendet och ett utmärkt samarbete. Mer information om Uppsala Parkering hittar ni här.

Kort om Eways:

Vi gör det lätt att köra elbil

Eways är en laddoperatör som gör det lätt för både företag och privatpersoner att välja elbil. Vi erbjuder enkel, snabb och säker laddning hemma, vid arbetsplatsen och publikt.

Vi är en oberoende laddoperatör som hjälper våra kunder genom hela processen från idén om att kunna ladda bilar, hela vägen till driftsättning och övervakning av laddstationer samt slutligen nedmontering och återvinning. Eways innovativa molntjänster möjliggör övervakning, statistik, lastbalansering och betalningslösningar.

Vi gör det lätt att ställa om från fossila bilar till elbilar. Vi finns i hela Sverige och våra kunder är privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, fastighetsförvaltare, företag, stad och kommun.

Välkommen till ett miljösmart samhälle med Eways!

Kort om Uppsala Parkering:

Uppsala parkerings AB är ett kommunalt bolag som ägs av Uppsala stadshus AB. Vi äger ett parkeringsgarage (Centralgaraget) och förvaltar ytterligare ett (Kvarnengaraget) med sammanlagt ca 600 platser. Bolaget förvaltar dessutom all gatumarksparkering på allmän plats, ca 10 000 p-platser och 2500 platser på kommunal kvartersmark. Vi tar ansvar för utbyggnad av infrastruktur för laddning av elfordon, utvecklar digitala parkeringslednings- och betalsystem, samt bedriver parkeringsövervakning.

Önskar ni också laddstationer på er parkeringsplats?
Kontakta oss så berättar vi mer!