Arbeta med oss, mot en fossilfri framtid!

Vi söker ständigt nya installationspartners i hela landet.

Vi arbetar med samhällets omställning från fossila bilar till elbilar och vi har bråttom. Problemet med fossilbilarnas nedsmutsning i atmosfären är stort och tiden är knapp. Vill du, precis som vi, bidra till en renare miljö? Vi har en makalös efterfrågan och vi söker installatörpartners i hela landet. Vi är en laddoperatör som levererar och sköter laddinfrastruktur, men vi gör aldrig själva installationen, den gör våra utvalda partners. Alla partners som tipsar om kunder som behöver laddning får alltid genomföra installationen även om vi håller i projektledning och levererar laddstationer och tilläggstjänster.

För att säkerställa att våra gemensamma kunder är långsiktigt nöjda följer vi vissa principer:

  • Vi levererar alltid helt nyckelfärdiga laddlösningar. Allt fungerar alltid när vi är klara och vi nöjer oss inte förrän allt är helt klart.
  • Vi arbetar långsiktigt. Vi är alltid uppriktiga, ärliga och tydliga i kommunikationen med kunden. Vi vill alltid leverera det vi har lovat.
  • Vi arbetar med fastpris. Vi har inga onödiga eller otydliga tillägg, såsom framkörningsavgifter eller påslag som inte är motiverbara.

 

Välkommen att kontakta oss
om du är intresserad av ett samarbete.

lars.eliasson@eways.se

Tel: 070-241 51 35