Team Eways

Om Eways

Hej då Macken!

Bilen är enormt framgångsrik globalt. Den är central i miljarder människors dagliga liv och den definierar hur våra städer byggs och byggs ut. Bilen lever tyvärr i en osund allians med fossila ämnen och miljarder människor åker rutinmässigt till den smutsiga bensinmacken för att tanka fossilt.

Nu finns det äntligen ett finare och bättre alternativ och då inser vi vilken dålig vana som har gått i arv i flera generationer. Det är dags för något nytt!

Vi vill göra det lätt att köra elbil. Faktiskt lättare än fossilbil. Vårt resonemang är enkelt. Om det uppfattas som lätt och smidigt kommer fler att byta bort sin dåliga vana. Det är till exempel därför som vi har kopplat på Swish på våra laddstationer. Med Swish blir det smidigt att betala för laddning. Swish har blivit en folkrörelse, och nu tar vi folkrörelsen till laddstationen.

Vi tackar macken för den tid som har varit men nu är det slut. Hej då Macken!

Team Eways

Vi är en snabbväxande oberoende laddoperatör som hjälper samhället att ställa om till fossilfrihet genom att göra det enkelt att köra elbil. Niclas & Petra grundade företaget vid köksbordet i Stocksund 2015 efter många och långa diskussioner om det nya fossilfria samhället. Vi är i dag den ledande oberoende laddoperatören med över 8 000 smarta laddpunkter över hela landet.

Vi har kontor i Stockholm, Ängelholm, Göteborg, Karlstad, Falun, Linköping och Uppsala där vi arbetar med de lokala marknaderna. Vi är ingenjörer, entreprenörer, säljare, tekniker, ekonomer och servicepersoner med många olika erfarenheter, bakgrunder och kompetenser. Det som förenar oss alla är förändringsviljan och tron på en fossilfri framtid.

Det är härligt och billigt att leva fossilfritt. 

Häng med oss och säg “Hej då” till macken!

Vi söker hela tiden efter nya stjärnor till Team Eways och här hittar du de roller vi söker just nu.

Jobba hos oss!

graphic element car

Plattan i mattan mot ett fossilfritt samhälle

Att ställa om samhället mot fossilfrihet är absolut nödvändigt för vår våra barns framtid. Som en oberoende snabbväxande laddoperatör har vi en tydlig roll i denna samhällsomställning. För att lyckas med vår uppgift på bästa sätt så har vi arbetat fram ett antal ledstjärnor. Ledstjärnorna ger oss en tydlighet i vårt arbete och med dessa kan vi hålla en hög takt.

Kunniga

Vi delar med oss av vår kunskap och erfarenhet. Vår kompetens driver oss framåt.

Snabba

Vi reagerar, agerar och tar initiativ. Vi håller deadlines och vi lär av våra misstag.

Flexibla

Vi är lyhörda inför våra och kundernas behov.

Innovativa

Våra idéer utvecklar det moderna fossilfria samhället.

Hjälpsamma

Vi är prestigelösa och gillar rak och ärlig kommunikation. Vi hjälper till där det behövs och vi delar med oss av vår kunskap.

Kort om oss

  • Eways grundades av Petra och Niclas Sahlgren i Stocksund 2015 med en vision om att göra det lätt att köra elbil.
  • I dag har vi 43 härliga medarbetare i Team Eways med kontor i Stockholm, Lund, Ängelholm, Göteborg, Karlstad, Falun, Linköping och Uppsala.
  • Över 9 000 uppkopplade laddpunkter över hela landet.
  • Laddade 82 450 elbilar 2018 och  250 000 i 2019.
  • Snabbväxande med lönsamhet.

Eways Årsredovisning 2019

Eways årsredovisning 2018

Eways årsredovisning 2017