Åsgård, en exklusiv konferensanläggning utanför Mariefred har gett i uppdrag till Eways att etablera sin laddtjänst för laddning av el- och hybridbilar. De första ladduttagen invigs inom kort.

Åsgård är en förstklassig anläggning för alltifrån viktiga möten, kickoffer och firmafester för företag till event för privatpersoner som exempelvis bröllop, privatfester, jubileum och andra evenemang. Vi är stolta och glada att de har valt oss som samarbetspartner för deras miljöarbete genom att använda sig av våra laddtjänster.

Niclas Sahlgren

VD och grundare, Eways

Eways laddtjänst på Åsgård är i första hand till för gästerna och kommer att ingå som en del av den unika totalupplevelsen på anläggningen.

Vi vill ligga i framkant och leverera en förstklassig upplevelse till våra gäster och då känns det naturligt att erbjuda laddning av el- och hybridbilar. Eways laddtjänst ger oss möjligheten att erbjuda mycket bra laddning idag och samtidigt växa i takt med efterfrågan, vilket har varit viktigt i valet av laddoperatör.

Vitaliya Mildhult

VD, Åsgård

Mer information

Niclas Sahlgren, VD Eways tel: 0708 18 10 30

Vitaliya Mildhult, VD Åsgård tel: 0739 15 91 88

Om Åsgård

Med utsikt över Gripsholmsviken i Mälaren ligger Åsgård inbäddad, i all sin prakt, i ett oerhört vackert landskap. Med sina tre konferenshallar i barockstil, tio sovrum och ett fullt utrustat restaurangkök utgör Åsgård en unik anläggning där möjligheterna är oändliga. Du/ni kan nyttja allt från vår härligt lummiga trädgård, för det perfekta eventet, till att låta konferensdeltagarna hänföras av barockens snirkliga dekor eller varför inte låta den mest kärleksfulla vigseln äga rum i vårt romantiska bröllopskapell? Förutom allt detta samarbetar vi med Skandinaviens största eventbolag och skräddarsyr exakt vad du vill ha i form av musik och/eller annan underhållning.

Välkommen till en unik upplevelse hos oss.

Om Eways:

Vi gör det lätt att köra elbil

Eways är en laddoperatör som gör det lätt för både företag och privatpersoner att välja elbil. Vi erbjuder enkel, snabb och säker laddning hemma, vid arbetsplatsen och publikt.

Vi är en oberoende laddoperatör som hjälper våra kunder genom hela processen från idén om att kunna ladda bilar, hela vägen till driftsättning och övervakning av laddstationer samt slutligen nedmontering och återvinning. Eways innovativa molntjänster möjliggör övervakning, statistik, lastbalansering och betalningslösningar.

Vi gör det lätt att ställa om från fossila bilar till elbilar. Vi finns i hela Sverige och våra kunder är privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, fastighetsförvaltare, företag, stad och kommun.

Välkommen till ett miljösmart samhälle med Eways!