Elite Hotels of Sweden arbetar för att främja en hållbar utveckling. Alla kedjans hotell är miljöcertifierade av Green Key. Som ett led i miljöarbetet har Elite Plaza Hotel i Malmö installerat laddplatser för elbilar i sitt garage. Laddtjänsten levereras av laddoperatören Eways.

Med tanke på utvecklingen och efterfrågan från våra kunder är det för oss en självklarhet att bidra till mindre miljöpåverkan. Vi är därför mycket glada över att nu kunna erbjuda våra gäster ett smidigt sätt att ladda sina elbilar när de bor hos oss. Vi har valt Eways då de levererar en smart, tillförlitlig och effektiv laddtjänst.

Jukka Turku

Hotelldirektör, Elite Hotels i Malmö.

Att möjliggöra laddning av elbilar på hotell och andra destinationer är en viktig del i utvecklingen mot ett fossilfritt samhälle.

Det är glädjande att få samarbeta med en ledande och framåt hotellkedja som Elite Hotels. Här har vi installerat ett intelligent och skalbart laddnät och Elite kan utöka antalet laddplatser i takt med efterfrågan. Vi har en smart laddtjänst anpassad för hotell.

Jörgen Synning

Regionchef Syd, Eways

För mer information

För mer information, vänligen kontakta

Jörgen Synning, Regionchef Syd Eways, jorgen@eways.se, 070-790 44 37 eller

Jukka Turku, Hotelldirektör, Jukka.Turku@elite.se, 070-980 16 55

Om Elite Hotels

Elite Hotels of Sweden är Sveriges största privatägda hotellkedja med 34 hotell på 23 orter i Sverige – från Malmö i söder till Kiruna i norr. Vd, grundare och ägare är Bicky Chakraborty. Kedjan sysselsätter cirka 4000 medarbetare och omsätter över 2 miljarder kronor årligen. Mer information här.

Önskar ni också kunna ladda era elbilar på jobbet?
Kontakta oss så berättar vi mer!