Laddoperatören Eways stärker sin marknadsposition och etablerar sig i Karlstad för att möta upp den ökande efterfrågan på laddplatser till elbilar från privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag.

Från och med maj finns Eways även i Karlstad och i samband med etableringen anställer Eways Joakim Ginberg, som tar plats som kundansvarig med utgångspunkt i Karlstad.

När Eways etablerar sig i Karlstad kommer vi att underlätta för alla som bor, arbetar och besöker Värmland att köra elbil. Nu finns det en lokal aktör som kan erbjuda laddplatser och göra det enkelt för alla elbilsförare. Det är också extra kul att Eways tror på Värmland och ser vilken potential det finns i regionen
Joakim Ginberg, kundansvarig på Eways

Joakim har sin bakgrund i bilbranschen och kommer närmast från Active Driving där han arbetat med att utbilda bilförare i säker körning och bilsäljare i nya bilmodeller. Han har dessutom en lång och gedigen erfarenhet från sälj, både i och utanför bilbranschen.

Placeringen av den nya etableringen är vald med omsorg och i syfte att komma närmare kunderna i och runtom Värmland. Etableringen är viktig i och med närheten till Norge och de norska elbilsförare som korsar gränsen över till Sverige för att handla, turista och uträtta andra ärenden. Genom att bredda närvaron i landet kan kompetenser och erfarenhet delas mellan Eways kontor i Stockholm, Ängelholm, Uppsala, Göteborg och numera Karlstad. Detta ger hävstång åt Eways tillväxt.

Det är med glädje och stor energi som vi på Eways nu startar vår femte verksamhet i Karlstad. Här finns en enorm potential och vi är extra glada att vi lyckats rekrytera Joakim till vårt team för att ta sig an denna expandering
Niclas Sahlgren, VD på Eways

 

Vill du kunna ladda hemma, i bostadsrättsföreningen eller på jobbet?

Kontakta oss!