Samarbetet förenklar för elbilsägare att få konsultation och vägledning vid köp av laddstation i Kjell & Companys 107 butiker i Sverige.

Att kunna ladda sin elbil eller laddhybrid där man vanligtvis parkerar, hemma eller på jobbet, är en förutsättning för att kunna gå över från en fossilbil till en laddbar bil. Många kunder är förstagångsköpare och att välja rätt laddlösning kan kännas främmande. Just detta har partnerna uppmärksammat och har därför nu valt att samarbeta.

Att välja rätt elbilladdare och funktioner kopplade till dessa kan vara komplext. Kjell & Company med sina 107 butiker i Sverige tillsammans med det digitala kundmötet ”Live-möte med Kjell” skapar en unik möjlighet att få personlig service och konsultation var än i landet man befinner sig.

Adam Bosshammar, Head of Services, Kjell & Company.

Samarbetet innebär att Kjell & Company, via Eways, erbjuder bekymmersfri elbilsladdning med installation i hela Sverige.

Det är bråttom att elektrifiera Sveriges fordonsflotta. Därför är det viktigt att det känns lätt och smidigt att köpa en laddstation och få den installerad i hemmet. Samarbetet med Kjell & Company kommer att underlätta för privatkunder att köpa lämplig lösning till sitt hem.

Robert Hägg, säljchef på Eways.

Om Kjell & Company: Kjell & Company är ett av Sveriges starkaste varumärken och en ledande aktör inom svensk detaljhandel. Bolaget har mer än 30 års erfarenhet av hemelektronik i kombination med gedigen kunskap och personlig rådgivning.