Nu kan elbilister ladda sina och bilens batterier på Bergshotellet i Järvsö. Hotellet storsatsar och har valt laddoperatören Eways som levererar en helhetslösning för elbilsladdning till hotellets besökare.

Bergshotellet i Järvsö är ett populärt resmål för den aktiva familjen. Här kan besökare åka skidor i Järvsöbacken eller cykla cross country, pumptrack eller downhill i Järvsö bike park. Som ett led i sitt hållbarhetsarbete har nu hotellet valt att installera totalt tolv laddplatser för laddning av besökarnas elbilar och laddhybrider.

Antalet elbilar och laddhybrider i Sverige ökar i snabb takt. Fler och fler hotellgäster efterfrågar elbilsladdning och därför är vi mycket glada och stolta över att nu kunna möta besökarnas efterfrågan

Rikard Wildhuss, VD på Bergshotellet i Järvsö

Med en helhetslösning från laddoperatören Eways kan nu besökare till Bergshotellet i Järvsö ladda sina elbilar och laddhybrider snabbt och säkert. Betalning sker enkelt med Swish, EasyPark eller Eways laddkort.

Besöksnäringen spelar en viktig roll i omställningen till ett fossilfritt samhälle. När man som Bergshotellet i Järvsö ligger mitt i naturen blir klimatfrågan påtaglig. Att detta mysiga familjehotell valt oss som leverantör är mycket glädjande och vi ser fram emot att ladda besökarnas elbilar

Niclas Sahlgren, VD på Eways

Om Bergshotellet i Järvsö

Hotell för familjen och konferensen med 52 rum och totalt 240 bäddar, beläget mitt i Järvsöbacken för skidåkning och cykling i Järvös bike park. Downhill i Järvsö Bergscykel Park, MTB / Cross Country-leder och Pumptracks i Järvsö Skills Park. Bergshotellet i Järvsö ligger endast 30 mil från Stockholm och ungefär dubbelt så långt från Göteborg. Från Gävle och Sundsvall är det bara 15 mil. Hit tar man sig enkelt med tåg, buss eller bil på några timmar från stora delar av Mälardalen. Läs mer!

 

Vill ni också erbjuda laddning till anställda och besökare?
Vi hjälper er hela vägen från idén om laddning till färdiga laddstationer!

Kontakta oss!