Laddoperatören Eways ingår samarbete med Boappa för att underlätta för bostadsrättsföreningar att installera laddstationer för laddning av elbilar till sina medlemmar.

Samarbetet mellan Eways och Boappa innebär att Eways blir en del av BoStore och att bostadsrättsföreningar och samfällighetsföreningar som använder sig av Boappa enkelt kan kontakta Eways för installation av laddstationer till deras parkeringsplatser. Föreningarna får dessutom rabatt på tjänster till sin laddstationer.

Eways vision om att göra vardagen smidig, tack vare smart teknik, är något vi på Boappa gillar skarpt. Vi ser fram emot att låta fler föreningar få möjligheten att välja ett mer miljövänligt bilåkande

Sofie von Krusenstierna, Head of Communication på Boappa

Boappa är företaget bakom Sveriges mest använda digitala kommunikationsplattform för bostadsrättsföreningar och samfälligheter. Med Boappas app kan styrelsen enkelt informera de boende om viktiga händelser och grannarna kan i sin tur chatta med varandra, få tips och råd samt erbjudanden rörande hemmet och bostaden. Plattformen används redan idag av över 1800 föreningar.

Genom Boappa når vi ut till ännu fler bostadsrätts- och samfällighetsföreningar i Sverige. Tillsammans med Boappa hoppas vi kunna effektivisera processen med att etablera laddplatser och underlätta övergången till en fossilfri framtid

Niclas Sahlgren, VD på Eways

I och med samarbetet med Boappa stärker Eways sin närvaro bland Sveriges bostadsrätts- och samfällighetsföreningar ytterligare med målsättningen att leverera smarta och uppkopplade laddstationer för bekymmersfri laddning till Sveriges föreningar.

Vill du också Erbjuda laddning i er bostadsrätt- eller samfällighetsförening?

Kontakta oss!