Laddoperatören Eways öppnar en laddbutik i Mall of Scandinavia i April.  Laddbutiken som kommer att erbjuda Eways kompletta ladderbjudande för laddning hemma, på jobbet och publikt kommer att finnas bredvid Starbucks. Laddbutiken öppnar i april 2022.

Samhället har påbörjat en enorm omställning från förbränning av fossila ämnen till el och kunskapsbehovet är stort när alla bilförare ska byta till elbil. Eways kommer att finnas tillhands och våra laddspecialister finns snart i Mall of Scandinavia för att hjälpa dem som vill med laddning av bilar, oavsett var och hur de ska laddas.

En av våra huvudstrategier är att utbilda, därför vill vi finnas där många människor finns, så att vi kan hjälpa alla som vill byta från fossildrivna bilar till el, med utbildning och know-how inom elbilsladdning.
Niclas Sahlgren, grundare och vd på Eways

Alla villaägare, Brf/samfällighetsstyrelser, fastighetsägare, kommuner och arbetsgivare står inför stora förändringar och investeringar de kommande åren. Eways välkomnar alla till Mall of Scandinavia i april där vi kommer att erbjuda både laddstationer och tjänster beroende på behov.

Eways har sedan januari 2021 även en butik i Täby Centrum.