Tina Evans tillträder som ny regionchef öst och norr för Eways. Hon har lång erfarenhet från ledande roller både i Sverige och internationellt.

Tina Evans kommer senast från Charge Amps där hon arbetat internationellt som Industry Director. Dessförinnan var hon Head of Sales på Siemens och Office Depot. Hon har även en lång erfarenhet från olika bolag inom telekombranschen.

– Vår strategi är att jobba nära kunderna via våra lokalkontor i hela landet. Tina har med sin bakgrund och erfarenhet rätt profil för att axla rollen som regionchef. Hon är en viktig nyckelspelare och det känns fantastiskt att vi genom henne kan förstärka vårt team,

säger Niclas Sahlgren, vd på Eways.

Som regionchef har Tina Evans ansvar för ett växande team med i dagsläget ca 20  medarbetare. Regionen omfattar ett stort geografiskt område i östra och norra Sverige med kundansvariga säljare, tekniska projektledare samt Eways butiker i Westfield Täby centrum och Westfield Mall of Scandinavia.

– Att få möjligheten att arbeta och verka inom ett område som kommer ha en stor påverkan på vår framtida miljö och att få vara en del av elektrifieringsomställningen känns fantastiskt spännande och kul.

– Jag har fått ett otroligt varmt välkomnade från mina kollegor på Eways och det glädjer mig att varje dag möta kollegor som har en enorm vilja att göra skillnad för vår framtid. Om det är något företag som kommer att lyckas med att bidra till omställningen så är det vi på Eways, säger Tina Evans.