Nu krokar Göteborg Energi arm med Eways, en av Sveriges ledande leverantörer av laddlösningar för elbilar. Samarbetet gör det enklare för elhandelskunder att välja elbil och vara med i omställningen mot fossilfrihet.

Göteborg Energi och Eways har samma intresse, nämligen att fler ska välja att köra elbil och på så sätt bidra till den fossilfria omställningen. Det känns riktigt bra att vi nu kan erbjuda våra elhandelskunder mervärde i form av en ledande leverantör som tillhandahåller hela laddlösningen från val av laddare till driftsättning, bidragsansökan, ansvar för garanti med mera, säger Roger Sundemo, VD för Göteborg Energis elhandelsbolag DinEl.

Vi är mycket glada och stolta att vi tillsammans med Göteborg Energi gör det enklare att välja och köra elbil. Vi välkomnar alla Göteborg Energis kunder till oss med öppna armar och ser framemot att få hjälpa till med alltifrån val av laddstation till installerat & klart över hela landet, säger Niclas Sahlgren, VD på Eways.

Samarbetet lanseras i samband med elbilsmässan eCarExpo i slutet av november.

Kort om Eways:

Vi gör det lätt att köra elbil. Eways är en laddoperatör som gör det lätt för både företag och privatpersoner att välja elbil. Vi erbjuder enkel, snabb och säker laddning hemma, vid arbetsplatsen och publikt.

Vi är en oberoende laddoperatör som hjälper våra kunder genom hela processen från idén om att kunna ladda bilar, hela vägen till driftsättning och övervakning av laddstationer samt slutligen nedmontering och återvinning. Eways innovativa molntjänster möjliggör övervakning, statistik, lastbalansering och betalningslösningar.

Vi gör det lätt att ställa om från fossila bilar till elbilar. Vi finns i hela Sverige och våra kunder är privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, fastighetsförvaltare, företag, stad och kommun.

Välkommen till ett miljösmart samhälle med Eways!

Önskar ni också samarbeta med Eways?
Välkomna att kontakta oss!