Den oberoende laddoperatören Eways växer i hela landet och öppnar nu ett regionkontor i Öresundsregionen. Jörgen Synning med mångårig erfarenhet från affärsutveckling och försäljning i tillväxtbolag tillträder som regionchef med ansvar för kunder i hela södra Sverige.

Vi har en stor efterfrågan från framförallt fastighetsägare, företag och kommuner på våra laddtjänster i hela landet men mest i de större städerna där många människor vill byta sina fossila bilar till elbilar. Jörgen har en enorm kapacitet och erfarenhet från tillväxtbolag och med honom på plats i södra Sverige får vi en större möjlighet att möta efterfrågan. Vi är mycket glada att Jörgen är med på vår resa.

Niclas Sahlgren

Grundare och VD, Eways

Eways uppdrag är att hjälpa samhället att ställa om från fossila bilar till elbilar och vi gör det genom att leverera innovativa lösningar som förbättrar hela laddupplevelsen.

Det ska bli fantastiskt roligt att hjälpa till att bygga upp Eways och det känns även bra att få bidra så tydligt till utvecklingen av ett hållbart samhälle.

Jörgen Synning

Ökningen av elbilar och laddhybrider var 76% 2016, och det finns idag drygt 28 000 laddbara fordon i Sverige. Branschens prognos pekar på 48 000 laddbara bilar i slutet av 2017, då flera nya bilmodeller lanseras löpande.

Kort om Eways:

Vi gör det lätt att köra elbil

Eways är en laddoperatör som gör det lätt för både företag och privatpersoner att välja elbil. Vi erbjuder enkel, snabb och säker laddning hemma, vid arbetsplatsen och publikt.

Vi är en oberoende laddoperatör som hjälper våra kunder genom hela processen från idén om att kunna ladda bilar, hela vägen till driftsättning och övervakning av laddstationer samt slutligen nedmontering och återvinning. Eways innovativa molntjänster möjliggör övervakning, statistik, lastbalansering och betalningslösningar.

Vi gör det lätt att ställa om från fossila bilar till elbilar. Vi finns i hela Sverige och våra kunder är privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, fastighetsförvaltare, företag, stad och kommun.

Välkommen till ett miljösmart samhälle med Eways!