För att nå ut till ännu fler bestämde vi oss i början av 2021 för att öppna världens första laddbutik i Täby Centrum, ett av Sveriges största köpcentrum beläget norr om Stockholm. Ungefär ett år senare invigde vi vår andra butik i Westfield Mall of Scandinavia i Solna, en av Nordens största gallerior. 

Våra butiker kompletterar vår e-handel på ett fantastiskt sätt genom att vi kan erbjuda en helhetsupplevelse för våra kunder. En av Eways grundidéer är att utbilda och informera andra om elbilsladdning – här spelar våra butiker en viktig roll. Vår butikspersonal är otroligt kompetenta och experter inom området, och precis som alla på Eways strävar de mot samma mål: ett fossilfritt samhälle. 

“En av de stora fördelarna med våra butiker är deras strategiska läge där vi når en stor del av Sveriges befolkning. Täby Centrum är prisbelönt som stockholmarnas favoritgalleria och till Mall of Scandinavia kommer människor från hela landet.”

berättar Kushtrim Krasnici, butikschef för butikerna.

Kontakta oss - Eways.se
Kushtrim Krasnici, Butikschef.

Från privatpersoner till fastighetsägare

Till våra butiker kommer alla möjliga kunder, en del har allmänna frågor om elbilsladdning och vill ha vägledning för att hitta den bästa laddboxen för sina behov. Andra har redan klart för sig vad de vill ha och besöker butiken för att göra en beställning. Vår kundgrupp inkluderar både privatpersoner som vill köpa en laddbox till villan eller fritidshuset, men också organisationer som bostadsrättsföreningar, företag och fastighetsägare. Oavsett var i kundresan man befinner sig är man varmt välkommen till våra butiker för att få en djupare förståelse för det stora teknikskifte som vi inte bara bevittnar – utan också aktivt är med och bidrar till. 

“Genom att hjälpa våra kunder i butiken kan vi ge en personlig upplevelse och få direktkontakt med våra kunder. Det blir då ännu lättare att skapa skräddarsydda lösningar för varje kunds unika behov. Att köpa en laddstation kan liknas vid att köpa en bil, det känns tryggt att kunna se och känna på produkterna innan man gör ett köp.”

Passa på att ladda bilen under tiden

Förutom våra butiker erbjuder vi också möjligheten att ladda sin bil i båda galleriorna. I Täby Centrum har vi 75 laddplatser tillgängliga, och i Mall of Scandinavia finns 175 laddplatser till förfogande. Du kan alltså ladda bilen samtidigt som du besöker våra butiker!

 

Sammanfattningsvis är våra butiker en viktig del av Eways strategi för att främja hållbar utveckling, där vi vill göra det enkelt för människor att välja elbil. Kushtrim avslutar:

“”Trots att e-handeln växer ser vi fortfarande det enorma värdet som våra butiker skapar för helhetsupplevelsen. Det känns fantastiskt att kunna finnas där för våra kunder, både online och i butikerna.”

Hitta oss

Täby Centrum                                          Mall oF Scandinavia

Stora Marknadsvägen 15, Täby                                      Stjärntorget 13C, Solna
Tel: 070-2201596                                                            Tel: 070-2201596
Öppettider: Mån-Fre 10-20, Lör-Sön 10-18               Öppettider: Mån-Sön 10-21