Eways har fått uppdraget av fastighetsägaren Kungsleden att etablera 17 st laddplatser i Kista.

Eways levererar en nyckelfärdig laddtjänst som möjliggör laddning av alla typer av el och laddhybridbilar som finns på marknaden. Tjänsten innebär att laddstationerna är kopplade till Eways övervakningscentral och appen Laddkoll som betalningslösning.

Vi är mycket glada att Kungsleden uppskattar vårt erbjudande och stolta över projektet som gör det möjligt för personer som jobbar i Kista att ladda sina bilar. Att kunna ladda på jobbet gör det enklare för många att välja elbil istället för fossilbil.

Niclas Sahlgren

VD på Eways

Laddstationerna som är övervakade via Eways molntjänst kommer att etableras i Kungsledens fastigheter Kista One samt Hornafjord vilka båda ligger när Kista Galleria. Appen Laddkoll kommer att användas så att hyresgäster enkelt kan hitta, boka och betala för laddning.

Om Kungsleden

Kungsledens affärsidé är att äga, förvalta och förädla kommersiella fastigheter i tillväxtregioner i Sverige och leverera attraktiv totalavkastning. Fokus på värdeskapande sker genom att tillgodose kunders lokalbehov genom att förvalta, förädla och utveckla fastigheter samt optimera bolagets fastighetsportfölj. Kungsleden är noterad på NASDAQ Stockholm sedan 1999. Läs mer om Kungsleden här.

Om Eways:

Vi gör det lätt att köra elbil

Eways är en laddoperatör som gör det lätt för både företag och privatpersoner att välja elbil. Vi erbjuder enkel, snabb och säker laddning hemma, vid arbetsplatsen och publikt.

Vi är en oberoende laddoperatör som hjälper våra kunder genom hela processen från idén om att kunna ladda bilar, hela vägen till driftsättning och övervakning av laddstationer samt slutligen nedmontering och återvinning. Eways innovativa molntjänster möjliggör övervakning, statistik, lastbalansering och betalningslösningar.

Vi gör det lätt att ställa om från fossila bilar till elbilar. Vi finns i hela Sverige och våra kunder är privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, fastighetsförvaltare, företag, stad och kommun.

Välkommen till ett miljösmart samhälle med Eways!