Laddstationer & Laddplatser

Laddplatser & laddstationer i Sverige

 

Letar du efter laddplatser för elbilar? Här har vi samlat alla våra laddstationer i på ett och samma ställe. Använd kartan nedan för att hitta din närmaste laddstation.

Hitta din närmsta Eways laddstation!

I vår laddkarta hittar du publika laddstationer där våra laddboxar finns utplacerade så att din bil kan fylla på med energi medan du handlar, fikar, tränar eller går på bio. Det ska vara lätt att hitta en laddstation, oavsett var du parkerar. Se alla våra publika laddplatser på vår laddkarta nedan.

Eways laddstationer– karta

 

Infrastruktur i Sverige

Sverige, tillsammans med samtliga nordiska länder, har med länge varit i framkant när det gäller hållbarhet och miljövänliga initiativ. Inte minst märks detta inom området för elbilar och mängden längs vägar och i städer. Med en ambitiös vision om ett fossilfritt fordonsliv till 2030 har Sverige satt ribban högt, och laddinfrastrukturen spelar en central roll i denna omställning. Som en av de ledande aktörerna inom laddstationer i Sverige kan du därför hitta laddstation från Eways runt om i landet. Detta underlättar för elbilsägare att planera sina resor och känna sig trygga med att de kan ladda sina bilar var de än befinner sig.

graphic element cord