Lansa Fastigheter har, som ett steg i målet att vara marknadens mest gröna bostadsbolag, valt att kroka arm med laddoperatören Eways, för leverans av laddlösningar och tjänster till sina fastigheter.

Laddoperatören Eways och Fastighetsbolaget Lansa har skrivit avtal för leverans av laddstationer och tjänster för laddning av elbilar till Lansas fastigheter i Sverige. Satsningen på laddstationer är ett viktigt steg för att leva upp till fastighetsbolagets miljö- och hållbarhetspolicy.

Efter att vi tidigare i år införde helt fossilfri skötsel i alla våra områden, är det ett självklart nästa steg för oss, att även kunna erbjuda våra hyresgäster möjligheten att köra fossilfritt

Anders Woodall, förvaltningschef på Lansa Fastigheter

– Vi har i Eways hittat en partner som förstår vår långsiktiga vision om att bli det grönaste fastighetsbolaget. Med rätt affärsupplägg och rätt produkter ser vi att vi kan utveckla smarta laddlösningar tillsammans i takt med att efterfrågan ökar, fortsätter Anders Woodall.

Till en början kommer laddstationer med tillhörande tjänster att levereras till sex av Lansas fastigheter runtom i landet. Men förhoppningen är att samarbetet skall fortsätta även framöver.

– Vi är otroligt stolta över att inleda samarbete med ytterligare ett av Sveriges stora fastighetsbolag och vi ser fram emot att göra det lätt för Lansas hyresgäster att ladda sina bilar

Niclas Sahlgren, VD på Eways

Lansa fastigheter har funnits sedan 2016 och ägs av flera länsbolag inom Länsförsäkringsgruppen. Lansa utvecklar, förvärvar och förvaltar bostadsfastigheter över hela Sverige och deras vision är att vara det gröna fastighetsbolaget som bygger trygga hem för stolta hyresgäster.

 

Vill du också Erbjuda laddning i er fastighet?

Kontakta oss!