Vill du vara en del av omställningen från fossila drivmedel till elbilar? Är du också mån om vår planets framtid och vill säkerställa en grönare framtid för kommande generationer? 
För att göra det lätt för våra kunder att köra elbil söker vi nu fler Leverans- och Drifttekniker till Eways. Vill du ta chansen att vara med och förändra framtidens nya mobilitet? 
 

Vilka är Team Eways?
Eways är en snabbväxande och oberoende laddoperatör som hjälper samhället att ställa om till fossilfrihet genom att göra det enkelt att köra elbil. Eways är i dag den ledande oberoende laddoperatören med över 25 000 smarta laddpunkter över hela landet.  

Idag består Team Eways av över 130 engagerade medarbetare, som utspritt över ett 20-tal kontor runt om i hela landet verkar för en grönare framtid. Vi är ingenjörer, entreprenörer, säljare, tekniker, ekonomer och servicepersoner med många olika erfarenheter, bakgrunder och kompetenser. Det som förenar oss alla är att vi är ödmjuka, lyhörda samt har förändringsviljan och tron på ett fossilfritt samhälle.  

De värdeord som genomsyrar Eways är: Snabba, Flexibla, Innovativa, Kunniga och Hjälpsamma. 

 

Hos Eways får du: 

 • Ett fritt och roligt teknikinriktat arbete med mycket resor – givetvis med elbil. 
 • En unik möjlighet att arbeta i ett snabbväxande GreenTech-företag som bidrar till ett hållbart samhälle. 
 • En möjlighet att påverka din egen roll och framtid i en bransch där du verkligen kan göra en positiv skillnad för samhället och kommande generationer. 
 • En positiv och energifylld arbetsplats med en stark sammanhållning. 
 • Möjlighet till en karriär i bolagets snabba tillväxt, såväl i Sverige som internationellt. 
 • Fast lön med bonus-möjlighet samt kontinuerlig utveckling i en föränderlig bransch. 

 

Lär mer om oss på Eways och vårt team här.  

  

Rollen som Leveranstekniker
Som leveranstekniker kommer du primärt att utföra installationsuppdrag av laddstationer runtom i din region. Rollen hanterar även serviceuppdrag på kontinuerlig basis, om än i mindre omfattning. Våra laddplatser sitter idag hos företag, i bostadsrätter, samfälligheter, parkeringsgarage, centrumanläggningar och villor.
Du kommer till en början att få arbeta nära en kollega för att introduceras på ett bra sätt och på så vis få spjutspetskompetens inom elbilsladdning. Du kommer att ha tillgång till bil samt alla de verktyg som krävs för att kunna utföra ditt arbete på ett optimalt och säkert sätt. 

Du kommer till exempel att arbeta med: 

 • Förläggning av kablage 
 • Montering och installation 
 • Uppkoppling av laddstation 
 • Driftsättning 
 • Hantering av driftstörningar 
 • Underhåll av laddstationer 

Vid felsökning och reparation kommer du att hantera laddstationens alla delar inklusive såväl hårdvara som mjukvara, el och internet.
I rollen som Leverans- och Drifttekniker rapporterar du till Regionchef Tina Evans. 

 

Vi tror att du..
..tycker precis som vi på Eways, att energisystemet och framtidens mobilitet står inför en stor förändring. Du vill också vara en del i denna omställning och skaffa dig framstående kompetens och erfarenhet – Just det är en stark motor som både driver och motiverar dig!
Vi tror också att du har ett stort tekniskt intresse och uppskattar att få kombinera just din tekniska kompetens med det sociala. Du uppskattar med andra ord goda relationer och vet hur man hanterar kunder på bästa sätt!
 

Vad du behöver ha med dig 

 • Grundläggande elutbildning och god förståelse för tekniken 
 • God datorvana och grundläggande internetkompetens 
 • Är kunnig inom felsökning 
 • Har körkort B och kan resa inom Östergötland på kort varsel 

 

Om du har arbetat i liknande roll och har erfarenhet från elbilsladdning ser vi det som mycket meriterande. 

 

Placering: Du har kontoret i Linköping som bas och gör arbete hos kunder och anläggningar i Östergötland. Med stor frihet, ansvar och mandat är dagarna blandade med arbete på fältet tillsammans med visst kontorsarbete. 

Tjänstens omfattning: Heltid 

Start: Snarast, enligt överenskommelse  

Ansökan
Välkommen med din ansökan (CV och/eller länk till Linkedin-profil + en kort motivering till varför du söker tjänsten) till jobb@eways.se
OBS! Märk din ansökan i ämnesraden med ”Leverans- och Drifttekniker Linköping”