Naturskyddsföreningen är Sveriges ledande miljöorganisation med över 200 000 medlemmar som arbetar för en tuffare klimatpolitik, ett förnybart energisystem och ett fossilfritt Sverige. Ända sedan 1909 har de stått upp för naturen och arbetat för att skapa en mer hållbar framtid. Som stödföretag bidrar Eways till att stötta deras viktiga roll i detta arbete för att skynda på omställningen.

Som ett resultat av vår uppskattade kampanj under Green Week där vi skänkte 100:- för varje laddstation vi sålde till Naturskyddsföreningen, har Eways beslutat sig för att bli stödföretag till Naturskyddsföreningen under 2023.

Under början av året höll Rickard Malm som är ansvarig för Stödföretag och företagsgåvor på Naturskyddsföreningen en mycket uppskattad presentation för hela företaget om deras arbete och hur vi gemensamt kan driva på för en bättre miljö. Är du ett företag eller privatperson kan du läsa mer och stötta deras arbete här: https://www.naturskyddsforeningen.se/

Transportsektorn står för en avgörande del av Sveriges och världens utsläpp. Därför är vi stolta över att bidra till att göra det lätt att köra elbil – för en fossilfri framtid och en mer hälsosam miljö för nästa generation.

Vi ser fram emot att fördjupa samarbetet under 2023 för att driva på omställningen mot ett fossilfritt Sverige! 🌍