Laddoperatören Eways och energibolaget HEM, Halmstad Energi och Miljö, krokar nu arm för att göra det ännu lättare för energibolagets kunder att köra elbil.

Att kunna ladda sin elbil eller laddhybrid där man vanligtvis parkerar, hemma eller på jobbet, är en förutsättning för att kunna gå över från fossilbil till en laddbar bil. Just detta har HEM uppmärksammat och krokar nu arm med laddoperatören Eways för att erbjuda sina kunder smarta och flexibla laddlösningar.

Vi ser fram emot samarbetet med Eways för att tillsammans bygga ut laddinfrastrukturen i Halmstad. Intresset för el- och laddningsbara hybridbilar ökar på marknaden och vi märker av en stor efterfrågan av laddlösningar hos våra kunder. Tillsammans med Eways krokar vi arm på resan för att göra det ännu enklare att välja elbil

Elin Olsson, Produktchef på HEM

Samarbetet innebär att energibolaget, via laddoperatören Eways, erbjuder bekymmersfri elbilsladdning till privatpersoner, företag samt bostadsrätts- och samfällighetsföreningar. Privatpersoner kan nu t ex köpa laddboxar inklusive installation till sitt hem enkelt och smidigt online. För samfälligheter, bostadsrättsföreningar och företag innebär samarbetet att HEM erbjuder laddning som en komplett helhetstjänst för sina kunder, som sedan Eways installerar och driftar. Eways erbjuder dessutom även en rad olika betallösningar där kunden kan välja betalning via laddkort, Swish eller EasyPark.

Halmstad har en hög andel laddningsbara bilar och HEM har en stark förankring i kommunen. Därför blir vi på Eways extra glada att få förtroendet att vara en kompetent resurs inom elbilsladdning, och tillsammans med HEM skapa bra lösningar för kommunens invånare

Jörgen Synning, Regionchef syd på Eways

Samarbetet förenklar för HEM:s kunder att skaffa sig stabila och effektiva produkter och tjänster till konkurrenskraftiga priser. Något som i slutändan kommer gynna alla parter. För att läsa mer om samarbetet, klicka här.

 

Vill ni också Erbjuda laddning?
Vi hjälper er hela vägen från idén om laddning till färdiga laddstationer!

Kontakta oss!