Sommaren är äntligen här och de flesta av oss kan nog enas om att sommarmånaderna i Sverige är något särskilt. Från böljande gröna landskap och fjäll, till glittrande sjöar och pittoreska kuststäder, har Sverige allt som behövs för att skapa minnesvärda upplevelser under hela sommaren. För dig som är elbilsförare är det viktigt att hålla bilen laddad, och ett plus är såklart om destinationen du ska till erbjuder laddningsmöjligheter. Eways publika laddstationer finns utspridda över hela landet, och nedan har vi samlat tio sommarpärlor som är värda ett besök – där du kan få bilen laddad på plats med oss!

Glöm inte att beställa Eways laddkort som du kan använda som betalningsmetod vid samtliga laddstationer.

1. Kolmården

Kolmården Wildlife Park - Wikipedia

Kolmården är den ultimata sommardestinationen för barnfamiljen! Här kan ni förutom att se djur underhållas av åkattraktioner, shower och andra roliga aktiviteter – perfekt för både barn och vuxna. Dessutom finns det vackra stränder och natur att utforska för avkoppling och picknick. Kolmården är helt enkelt en plats där hela familjen kan ha kul och skapa minnen.

Läs mer på Kolmårdens hemsida.

 

2. Bomstadbaden Camping

Grillpaketet - Bomstadbaden

Bomstadbaden Camping i Karlstad är en idyllisk destination för campingälskaren. Beläget vid Vänerns strand erbjuder campingen en fantastisk utsikt och här kan du njuta av sol och bad, utforska vandringsleder eller varför inte hyra en kanot för en tur på sjön.

Läs mer på Bomstadbadens hemsida.

 

3. Bro Hof Golf

Welcome to Bro Hof Slott GC | Bro Hof Slott GC

Om du identifierar dig som en golffantast bör du ha med en runda på Bro Hof på din bucket list! Här har du en av Sveriges mest spektakulära golfdestinationer som erbjuder två 18-hålsbanor. Med sin vackra slottsmiljö och välskötta banor skapar Bro Hof en unik upplevelse för spelare på alla nivåer.

Läs mer på Bro Hofs hemsida.

 

4. Skoogs Krog

HOTELL SKOOGS LOGI - RUM FUNÄSDALEN (Sverige) - från SEK 1254 | BOOKED

Skoogs Krog i Funäsdalen är ett måste för alla som vill semestra i fjällandskapen. Med sin charmiga atmosfär och ett genuint kök erbjuder Skoogs Krog en kulinarisk upplevelse utöver det vanliga, och förutom god mat kan du också bo kvar över natten.

Läs mer på Skoogs Krogs hemsida.

 

5. Ramsvik Stugby & Camping

Ramsvik Stugby & Camping - Camping Västkust

Ramsvik Stugby & Camping är en fantastisk sommardestination som erbjuder en perfekt kombination av avkoppling och äventyr. Beläget vid Bohuskusten, kan du njuta av sol och bad, utforska närliggande vandringsleder eller ge dig ut på havet för att upptäcka skärgården. Med ett brett utbud av boendemöjligheter, från stugor till campingplatser, finns det något för alla!

Läs mer på Ramsvik Stugby & Campings hemsida.

 

6. Ljugarn Semesterby & Camping

LJUGARNS SEMESTERBY & CAMPING (Ljugarn, Sverige) - omdömen och prisjämförelse - Tripadvisor

Ljugarns Semesterby & Camping på Gotland ligger i pittoreska Ljugarn och erbjuder avkoppling och närhet till vackra stränder vid Östersjön. Med olika boendealternativ och spännande aktiviteter som cykling och utforskande av Gotlands historiska sevärdheter, är det ett perfekt ställe att skapa minnesvärda semesterupplevelser på för såväl barnfamiljen, kompisgänget eller kärleksparet.

Läs mer på Ljugarn Semesterby & Campings hemsida.

 

7. Hotel Tylösand

Hotell Hotel Tylösand Halmstad Sverige - Sembo

Hotel Tylösand är en populär sommardestination för den som vill njuta av svensk lyx! Förutom hotellets alla bekvämligheter inklusive restauranger och spa, kan du bara gå ett stenkast ner till stranden för att ta morgondoppet.

Läs mer på Hotel Tylösands hemsida.

 

8. Norrvikens Trädgårdar

Norrvikens trädgårdar - Världen i en trädgård

Norrvikens Trädgårdar är ett idylliskt resmål som inte får missas om du har vägarna förbi Båstad. Förutom att njuta av naturen, vackra blommor och skulpturer kan du också äta god mat i trädgårdens restaurang och delta i olika kulturella evenemang.

Läs mer på Norrvikens Trädgårdars hemsida.

 

9. Skånes Djurpark

Äventyr och höstmys i Skånes djurpark – Sydsvenskan

Ska du ut på roadtrip i Skåne? Ta ett stopp på Skånes Djurpark i Jularp! Med över 100 olika djurarter, shower, guidade turer och lekplatser finns det något för hela familjen.

Läs mer på Skånes Djurparks hemsida.

 

10. Bauergården

Kontakt - Bauergården

Mitt i den idylliska naturen i Småland hittar vi Bauergården – en gård där besökare kan njuta av logi, mat på lokala råvaror och utforska naturen genom vandring och cykling.

Läs mer på Bauergårdens hemsida.

 

Tips!

Använd gärna ChargeFinder för att se var i Sverige du kan ladda bilen med Eways publika laddstationer.

Passa på att beställa ditt laddkort från Eways idag.