Elbilsmässan eCar Expo 2020 är äntligen tillbaka i Stockholm! Helgen den 7-9 februari har du möjlighet att träffa oss, provköra elbilar och se det stora utbudet av laddbara bilar på Friends Arena i Solna. 

I utgången av 2019 rullade 102 210 laddbara bilar på de svenska vägarna enligt Power Circles elbilsstatistik. Men bara i år kommer den siffran att fördubblas enligt BilSwedens prognos för nybilsförsäljningen 2020. Det tyder på att intresset för elbilar och laddhybrider är större än någonsin, vilket också är en nödvändighet om vi ska nå de högt uppsatta klimatmålen och tillsammans skapa det hållbara samhälle som krävs. Undersökningar visar också att 84% av Stockholms innerstadsbor är beredda att välja laddbart nästa gång de köper bil. I övriga landet är siffran cirka 50%. Är du en av dessa personer bör du infinna dig på Friends Arena helgen 7-9 februari för att spana in din nästa bil!

Eways finns självklart på plats för att visa dig hur enkelt det är att ladda bilen hemma, på jobbet eller i aktivitet. Kom och besök oss i monter B:48. När du köper din laddstation från oss ser vi till att du får den installerad och klar. Du behöver bara plugga i och börja ladda! Vilka laddstationer vi erbjuder hittar du enkelt på vår produktsida. Där kan du beställa din laddstation online redan idag!

Under elbilsmässan eCar Expo 2020 får du också möjlighet att provköra flera av de elbilar och laddhybrider som finns på marknaden. Bland annat:

 

Dessutom är det Sverigepremiär för flertalet nya laddbara bilar! Bland annat:

Volkswagen ID.3

Dessutom kan du lyssna till flera intressanta föredrag på scenen under alla tre dagar! Säkra din plats till elbilsmässan eCar Expo 2020 redan idag genom att köpa din biljett på ecarexpo.se. Vi ses!