Vi är mycket glada att välkomna Vrooms tidigare vd Bertil Abrahamsson som senior affärsutvecklare på Eways. Bertil kommer att stärka Eways affär med koppling till fordonsbranschen genom att utveckla partnerskap och samarbeten med tillverkare, generalagenter, finansbolag och bilåterförsäljare.

Med Bertils unika och långa erfarenhet från fordonsbranschen så kommer vi ytterligare stärka vårt erbjudande till allt från bilåterförsäljare till de som nyttjar fordonen.

Robert Hägg, säljchef på Eways.

Bertil har mångårig erfarenhet från bilbranschen och kommer senast från rollen som vd på Vroom som är den ledande auktoriteten inom analys och statistik på den svenska bilmarknaden. Bertil har även erfarenhet från stora biltillverkare som General Motors och Renault.

Jag har under de senaste åren intresserat mig mycket för elektrifieringen av fordonsflottan. För att takten i omställningen ska kunna fortsätta är utbyggnad av laddinfrastruktur helt nödvändig. Eways är ett företag under stark tillväxt med intressanta och innovativa erbjudanden inom allt som har med elbilsladdning att göra. Jag ser mycket fram emot att få bidra till Eways fortsatta resa och elektrifieringen av samhället.

Bertil Abrahamsson, affärsutvecklare på Eways.

Som den ledande oberoende laddoperatören arbetar vi kontinuerligt med att utveckla vårt ekosystem i samarbete med andra ledande företag i fordonsbranschen. Att bygga innovativa digitala lösningar så att det blir lättare att köra elbil är en av Eways huvudstrategier. Bertils unika branschkompetens kommer att ge oss en unik och viktig insikt som kommer att påskynda elektrifieringen av samhället.

Välkommen Bertil!