Skanskas medarbetare väljer i allt högre utsträckning laddbara bilar. För att göra valet ännu enklare har Eways på uppdrag av Skanska installerat 30 laddplatser i Skanskas huvudkontor.

Skanskas medarbetare använder Eways laddkort för att starta laddning och Eways levererar en månadsrapport till Skanska över samtliga laddningar per bil. På detta sätt får Skanska en bra överblick över hur mycket el som har laddats och kan redovisa ekonomin för varje bil och medarbetare.

Skanska är verkligen en föregångare inom hållbarhet och den lösning som vi levererar och som medarbetarna använder dagligen ger en inblick i hur elbilsladdning kommer att ske i stor skala de närmaste åren.

Niclas Sahlgren

Grundare och VD, Eways

Önskar ni också laddstationer till er arbetsplats? Kontakta oss!

Kort om Eways:

Vi gör det lätt att köra elbil

Eways är en laddoperatör som gör det lätt för både företag och privatpersoner att välja elbil. Vi erbjuder enkel, snabb och säker laddning hemma, vid arbetsplatsen och publikt.

Vi är en oberoende laddoperatör som hjälper våra kunder genom hela processen från idén om att kunna ladda bilar, hela vägen till driftsättning och övervakning av laddstationer samt slutligen nedmontering och återvinning. Eways innovativa molntjänster möjliggör övervakning, statistik, lastbalansering och betalningslösningar.

Vi gör det lätt att ställa om från fossila bilar till elbilar. Vi finns i hela Sverige och våra kunder är privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, fastighetsförvaltare, företag, stad och kommun.

Välkommen till ett miljösmart samhälle med Eways!