Se hit glada tjejer och killar som är måna om framtiden. På Eways har vi de senaste åren byggt upp ett stort nät av laddstationer i hela landet. De finns hos företag, i bostadsrätter, samfälligheter, parkeringsgarage, centrumanläggningar och villor. Vi växer kraftigt och våra laddstationer används dagligen av tusentals personer som förlitar sig på att dessa fungerar.

 

För att snabba på leveransen så söker vi Leveranstekniker med placering i Linköping för distriktet Linköping – Norrköping – Nyköping. Ta chansen att vara med i framtidens nya mobilitet och att göra skillnad!

Om tjänsten

Vill du vara en del av omställningen från fossila drivmedel till elbilar. Eways installerar och driftsätter laddstationer över hela landet. Din uppgift blir att installera, driftsätta och underhålla laddstationer i Östergötland. Det innebär bland annat nyinstallation, eventuell uppsäkring, uppkoppling mot internet, funktionstest och överlämning till kund, men även att hantera driftstörningar när något inte funkar som det ska, och hjälpa kundansvarig med kalkylering och projektering.

 

Krav för tjänsten:

 • B-körkort
 • Godkänd elektriker/elinstallationsutbildning (ECY)
 • Obehindrad svenska och god engelska i så väl tal som skrift
 • Ett större teknikintresse är meriterande

 

Vid felsökning och reparation kommer du att hantera laddstationens alla delar inklusive såväl hårdvara som mjukvara, el och Internet.

 

Vem är du?

Du som söker ser, precis som vi på Eways, att energisystemet och framtidens mobilitet står inför en stor förändring. Att vara en del i denna omställning och skaffa dig framstående kompetens och erfarenhet är något som driver dig.

 • Du har ett stort intresse för teknik och har grundläggande elutbildning
 • God datorvana och grundläggande internetkompetens
 • Gillar tekniska utmaningar och är duktig på felsökning
 • Är van att hantera kunder och du har lätt för att få förtroende
 • Har körkort B och kan resa inom länet på kort varsel

 

Om du har arbetat i liknande roll ser vi det som meriterande.

 

Vi erbjuder dig:

 • Ett fritt och roligt teknikinriktat arbete med resor – givetvis med elbil.
 • En unik möjlighet att arbeta i ett snabbväxande GreenTech-företag som bidrar till ett hållbart samhälle.
 • En möjlighet att påverka din egen roll och framtid i en bransch där du verkligen kan göra en positiv skillnad för samhället och kommande generationer.
 • En positiv och energifylld arbetsplats med en stark sammanhållning.
 • Möjlighet till en karriär i bolagets snabba tillväxt, såväl i Sverige som internationellt.
 • Fast lön med bonus-möjlighet, samt verktyg som du dagligen behöver.

 

Placering

Du har kontoret i Linköping som bas och gör arbete hos kunder och anläggningar i Östergötland. Med stor frihet, ansvar och mandat är dagarna blandade med arbete på fältet tillsammans med visst kontorsarbete.

Ansökan

Välkommen med din ansökan (personlig presentation + CV) till jobb@eways.se snarast möjligt, då vi rekryterar löpande. Vid eventuella frågor om rollen kontaktar du Daniel Svensson på daniel.svensson@eways.se tel: 070-315 5530.

Om Eways

Vi är en rikstäckande laddoperatör som gör det lätt för både företag och privatpersoner att välja elbil. Vi finns så att framtida generationer ska slippa den stora miljöförstöring som fossila bilar står för. Eways tillhandahåller laddlösningar för enkel, snabb och säker laddning av elbilar hemma, vid arbetsplatsen och publikt. Vi är en oberoende laddoperatör som hjälper våra kunder genom hela processen från idén om att kunna ladda elbilar, hela vägen till driftsättning och övervakning av laddstationer. Vi erbjuder en mängd innovativa molntjänster för övervakning, statistik, lastbalansering och betalningslösningar. På ett par år har vi därför lyckats få stora företag, fastighetsägare, privatpersoner och kommunala bolag som kunder. Läs gärna mer på www.eways.se.

Läs mer om hur det är att arbeta på Eways här!