Vilken laddbox passar mina behov?

Zaptec Go

En laddbox som fungerar till det mesta!
Zaptec Go är en laddbox för elbilar som erbjuder en smidig och effektiv laddningslösning. Den är kompakt och lätt att installera, vilket gör den idealisk för både privatpersoner. Zaptec Go har avancerad teknologi för övervakning och fjärrstyrning, vilket ger användarna möjlighet att övervaka och styra laddningen via en smartphone-app. Med hög laddningskapacitet och smarta funktioner är Zaptec Go en pålitlig och användarvänlig laddningslösning för elbilister för ett grymt pris.

Till laddboxen: tryck här!

Zaptec Go Asphalt Black

CTEK Njord Go

En laddbox som fungerar bra till landstället!
Njord Go är en portabel laddbox från CTEK som är hållbaroch lätt, perfekt till den som älskar att åka runt! Den har en typ 2-kabel och laddkapacitet på upp till 11 kW. En fast, slitstark 1,5 m lång elkabel och en laddkabel på 5 m medföljer – anslut helt enkelt enheten till CEE-uttaget hemma eller på semestern för laddning. Den kostnadsfria CTEK-appen ger dig fullständig kontroll över laddning och laddplanering i din Android- eller IOS-mobil via bluetooth och wifi. Med CTEK Njord Go kan du ladda på hög effekt även när den omgivande temperaturen är hög, tack vare dess ultramoderna kylteknik med naturlig konvektionskylning. Nu med lastbalansering inkluderat!

Till laddboxen: tryck här!

CTEK Njord Go Laddbox

Charge Amps Aura

Den perfekta laddboxen till den som vill ladda 2 elbilar!
Charge Amps Aura utmärker sig genom sin förmåga att ladda två elbilar samtidigt, vilket gör den till en praktisk och effektiv laddningslösning för hushåll med flera elbilar eller för offentliga platser med hög efterfrågan. Den dubbla laddningskapaciteten gör det möjligt för användare att maximera nyttjandet av laddboxen och möta behoven hos flera fordon samtidigt. Med detta funktionella inslag kombinerat med dess smarta teknologi och användarvänliga gränssnitt positionerar sig Charge Amps Aura som en pålitlig och flexibel laddningsstation för elbilister.

Till laddboxen: tryck här!

Charge Amps Aura

Charge Amps Halo

En smidig laddbox med inbyggd kabel!
Charge Amps Halo är en sofistikerad laddbox för elbilar med en slående, kompakt design lämplig för olika miljöer men skapat för nordiskt klimat och tål -25 grader. En distinkt egenskap är den inbyggda och fasta laddkabeln, vilket ger en praktisk och ordnad laddningsupplevelse. Denna konstruktion minimerar risken för slitage och gör det enkelt för användare att hantera kabeln på ett smidigt sätt. Tillsammans med sin smarta teknologi och möjligheten att integreras med smarta hemsystem, erbjuder Charge Amps Halo en elegant och funktionell lösning för elbilsladdning.

Till laddboxen: tryck här!

Laddboxar