Våren 2020 kommer alla minnas som en unik och annorlunda tid. Coronapandemin slog till med full kraft mot våra samhällen och orsakade personliga tragedier över hela världen. Det som har hänt, och händer, är hemskt på alla plan. Men vi får inte glömma bort nästa fara som lurar runt hörnet, nämligen människans påverkan på klimatet som, om det får fortsätta, kommer få förödande konsekvenser för alla levande varelser på jorden.

Under våren har vi fått många insikter. Vi har fått ställa om, vi har fått lära oss att det går bra att arbeta hemifrån och att använda dator och telefon för möten på distans. Coronapandemin har fått många människor världen över att se blå himmel. Något de inte gjort på många år. Vi har fått se hur världen skulle se ut om det var färre fossilbilar som rullade på våra vägar. Den blåa himlen och den rena luften kan bli en permanent verklighet om vi skyndar på utvecklingen till fossilfrihet. Det är just den frågan som driver oss att varje dag gå till jobbet (eller i vårt fall det tillfälliga hemmakontoret) och fortsätta kämpa för att framtida generationer skall få njuta av världen på samma sätt som vi gör. Vi gör detta laddstation för laddstation och idag har vi över 4 000 uppkopplade uttag som dagligen används av elbilister över hela landet.

Under våren har vi fått många nya fantastiska partners som vill hänga med på vår resa mot ett fossilfritt Sverige. Några av dessa är Stena Fastigheter, Samhall, DHL, Region Gävleborg, Fyrfasen Energi och Parkering Malmö. För att inte tala om alla fantastiska bostadsrättsföreningar över hela Sverige som underlättar för sina medlemmar att kunna ladda bilen hemma.

Har du haft en hektisk vår är det nu dags för dig att luta dig tillbaka i hammocken i trädgården eller sätta dig i solstolen på en av Sveriges alla vackra stränder. Har du några minuter över kan du läsa någon av alla våra artiklar som vi skrivit i vår. Kanske vill du lära dig mer om elbilens kostnader eller lära dig mer om laddboxar? Har du hört att elbilen inte skulle vara miljövänlig eller att elbilar kan brinna? Kanske har du köpt en elbil och nu behöver hitta den rätta laddboxen för dig? Vi har något för alla! Du hittar alla våra artiklar här!

Vi vill med denna korta sommarhälsning önska alla våra kunder, leverantörer och partners en underbar sommar.

Be Safe
Team Eways