På Eways har vi de senaste åren byggt upp ett stort nät av laddstationer i hela landet. I Stockholm finns många av dessa hos företag, i bostadsrätter, samfälligheter, parkeringsgarage, centrumanläggningar och villor. Vi växer kraftigt och våra laddstationer används dagligen av tusentals personer som förlitar sig på att dessa fungerar.

För att göra det lätt för våra kunder att köra elbil söker vi nu fler Leveransteniker/elektiker till kontoret i Stockholm. Nu finns chansen att vara med i framtidens nya mobilitet!

Om tjänsten

Du kommer till en början att få arbeta tillsammans med en kollega för att introduceras på ett bra sätt och få spjutspetskompetens inom elbilsladdning. Tjänsten innebär att du kommer att utföra installationsuppdrag på laddstationer. Nu söker vi leveranstekniker till alla våra regioner (Öst, Väst, Syd och Nord). Beroende på var du bor kommer du tillhöra en region som du utgår ifrån och rör dig fritt och utför installationer inom din region.

Du kommer till exempel att arbeta med:

 • Förläggning av kablage
 • Montering och installation
 • Uppkoppling av laddstation
 • Driftsättning

Vid felsökning och reparation kommer du att hantera laddstationens alla delar inklusive såväl hårdvara som mjukvara, el och Internet.

Vem är du?

Du som söker ser, precis som vi på Eways, att energisystemet och framtidens mobilitet står inför en stor förändring. Att vara en del i denna omställning och skaffa dig framstående kompetens och erfarenhet är något som driver dig.

 • Du har ett stort intresse för teknik och har grundläggande elutbildning, gärna ECY-certifikat
 • God datorvana och grundläggande internetkompetens
 • Gillar tekniska utmaningar och är duktig på felsökning
 • En person som vet hur man bemöter kunder med glimten i ögat
 • Har körkort B och kan resa inom länet på kort varsel

Om du har arbetat i liknande roll ser vi det som meriterande.

Vi erbjuder dig:

 • Ett fritt och roligt teknikinriktat arbete med mycket resor – givetvis med elbil.
 • En unik möjlighet att arbeta i ett snabbväxande GreenTech-företag som bidrar till ett hållbart samhälle.
 • En möjlighet att påverka din egen roll och framtid i en bransch där du verkligen kan göra en positiv skillnad för samhället och kommande generationer.
 • En positiv och energifylld arbetsplats med en stark sammanhållning.
 • Möjlighet till en karriär i bolagets snabba tillväxt, såväl i Sverige som internationellt.
 • Fast lön med bonus-möjlighet, samt verktyg som du dagligen behöver.

Placering

Du har regionkontoret som bas och gör besök hos kunder och anläggningar över hela din region. Med stor frihet, ansvar och mandat är dagarna blandade med arbete på fältet tillsammans med visst kontorsarbete.

Ansökan

Välkommen med din ansökan (personlig presentation + CV) till jobb@eways.se snarast möjligt, då vi rekryterar löpande. OBS! Märk din ansökan genom att skriva vart du bor i ämnesraden i mejlet (exempelvis ”Göteborg”).

Vid eventuella frågor om rollen kontaktar du Daniel Svensson på daniel.svensson@eways.se tel: 0703-15 55 30

Om Eways

Vi är en oberoende laddoperatör som gör det lätt för både företag och privatpersoner att välja elbil. Vi finns så att framtida generationer ska slippa den stora miljöförstöring som fossila bilar står för. Eways tillhandahåller laddlösningar för enkel, snabb och säker laddning av elbilar hemma, vid arbetsplatsen och publikt. Vi är en oberoende laddoperatör som hjälper våra kunder genom hela processen från idén om att kunna ladda elbilar, hela vägen till driftsättning och övervakning av laddstationer. Vi erbjuder en mängd innovativa molntjänster för övervakning, statistik, lastbalansering och betalningslösningar. På ett par år har vi därför lyckats få stora företag, fastighetsägare, privatpersoner och kommunala bolag som kunder. Läs gärna mer på www.eways.se.

Läs mer om hur det är att arbeta på Eways här!