Charge Amps Halo Laddningsbild

Ladda elbilen hemma

Att ladda elbilen hemma ska inte bara vara lätt, det ska också vara säkert och bekvämt. På Eways hjälper vi dig att montera din station för att du ska kunna ladda bilen med en laddstolpe hemma, i ett led att förenkla din vardag.

Ladda bilen hemma, nu med bidrag!

När du väljer att ladda bilen hemma bidrar du till ett mer hållbart samhälle för nuvarande och kommande generationer. Du ansluter dig till så kallad Grön Teknik, och kan därmed få ett laddbox-bidrag när du installerar en laddbox. Bidraget hanteras av Skatteverket och är ett sätt att påskynda övergången till laddbara bilar.
Vilken laddbox passar mina behov? Läs här!

Fördelar med att köpa laddstation till elbil:

  • Starta alltid dagen med en fulladdad bil
  • Upp till 50 000 kronor i bidrag (max 50% av totalkostnaden)
  • Alla våra laddstationer hemma är godkända för bidrag
  • Vi utför nyckelfärdiga installationer i hela landet

Låt oss hjälpa dig!

sales@eways.se

Tel: +46 (0) 10 121 94 00

Hitta rätt ladduttrustning till din bil!

Till webbshopen!

familjen jahnstedt bild

Laddstation i hemmet för en fulladdad bil

Varje äventyr startar med en fulladdad bil. Ladda din elbil hemma snabbt och enkelt med utrustning av bästa kvalitet. För alla våra laddstationer hemma ingår nyckelfärdig installation till ett fast pris. Detta ingår i våra installationer:

  • Installation av laddstation och anslutning till elcentral
  • Laddtest
  • Avstädning av platsen

Alla installationer genomförs av certifierade installatörer.

Börja ladda elbil hemma för en fulladdad bil, redo för dig och din vardag! Vi levererar snabbt och fraktfritt till hela Sverige!

Välj laddstation

Skaffa laddstation till elbil du med!

Ladda elbil hemma

Det är riktigt bekvämt med laddstation hemma, bara att plugga in och ladda. Sedan vi fick laddstationen installerad för snart ett år sedan, har vi alltid fullt i tanken och en varm bil varje vinterdag.

Sophie & Simon laddar bilen hemma

Ladda elbilen hemma för en smidigare vardag

Förenkla vardagen genom att börja ladda elbilen hemma. Gör dig av med osäkerheten kring hur långt du kommer innan du behöver ladda igen! När du plockar bort planeringen för laddning, känns det plötsligt lite lättare att få ihop livspusslet. Livet blir helt enkelt mindre körigt med en laddstolpe hemma!

Kostnad att ladda elbil

För laddning av en elbil hemma med en laddbox är priset vanligtvis mellan 1,5 och 2,5 kronor per kWh. Detta motsvarar ungefär 3 kronor per mil. Det exakta priset för laddning beror på flera faktorer, särskilt storleken och skicket på din bils batteri samt villkoren i ditt elavtal.

Populära laddboxar

Nyckelfärdiga installationer i hela Sverige

Nöjd kundgaranti

Vi är nöjda när du är nöjd

Alltid fri frakt

Inga konstiga tilläggsavgifter

Superenkelt

Kundtjänst dygnet runt, året runt

5 frågor om att ladda elbil hemma

Här har vi samlat vanliga frågor och svar för dig som vill börja ladda elbil hemma.

1. Kan man ladda i vanligt eluttag?

I teorin är elbilsladdning i vanligt eluttag möjligt, men ska undvikas eftersom det kan överhetta husets befintliga elanläggning. Du bör också undvika laddning i motorvärmaruttaget eftersom det inte ger dig möjlighet att övervaka och styra laddningsförloppet. Med en laddstation hemma får du möjlighet till säker laddning med kablar och utrustning som är dimensionerade för det specifika användningsområdet.

2. Behöver jag två laddboxar om jag har två elbilar?

Det finns laddboxar med uttag för att ladda två elbilar samtidigt. Du hittar denna variant i vårt sortiment.

3. Var får jag installera laddboxen?

Du kan själv välja var du vill installera din laddstation hemma – om du vill installera den inomhus under tak, utomhus under tak, eller utomhus utan tak. Ha klart för dig var du vill att laddstationen ska placeras innan du gör ditt köp, då olika laddstationer är lämpade för att placeras i olika förhållanden.

4. Behöver jag göra något med elanläggningen?

Beroende på hur stor effekten på laddboxen är, kan du behöva byta huvudsäkring. På Eways utför vi dragning av kablar (upp till 5 meter). Om det är längre mellan huvudsäkringen och den plats där du vill installera laddboxen, kan du göra det själv för att undvika extra kostnader. Rådgör med din behöriga elfirma för att ta reda på vilken lösning som krävs för att du ska kunna ladda elbil hemma.

5. Hur lång är räckvidden på en fulladdad elbil?

Olika elbilar har olika lång räckvidd. Ta reda på vad hur lång räckvidd just din bil har genom att ta kontakt med biltillverkaren.

Oops! Gick proppen när du skulle ladda bilen?

Med våra smarta laddstationer ser vi till att det inte händer igen. Läs allt om lastbalansering och vad det innebär här!

Låt oss berätta mer!

joakim.ginberg@eways.se

Tel: 070-880 60 63

Vi hjälper dig säga hej då till macken!

Osäker på vilken laddstation du ska välja eller vill du prata om hur vi bäst räddar världen tillsammans? Låt oss höras!