På Eways har vi de senaste åren byggt upp ett stort nät av laddstationer i hela landet. I Västra Götaland finns många av dessa hos företag, i bostadsrätter, samfälligheter, parkeringsgarage, centrumanläggningar och villor. Vi växer kraftigt och våra laddstationer används dagligen av tusentals personer som förlitar sig på att dessa fungerar.

För att göra det lätt för våra kunder att köra elbil söker vi nu en Servicetekniker till regionkontoret i Göteborg. Nu finns chansen att vara med i framtidens nya mobilitet!

 

Om tjänsten

Du kommer till en början att få arbeta tillsammans med en kollega för att introduceras på ett bra sätt och få spjutspetskompetens inom elbilsladdning. Tjänsten innebär att du kommer att utföra serviceuppdrag på laddstationer. Vi har regionkontoret i Sisjön men du rör dig fritt över hela Västra Götaland och besöker laddstationer i förebyggande syfte men också för att utföra reparationer efter behov.

Du kommer till exempel att arbeta med:

 • Felsökning
 • Reparation
 • Förebyggande servicearbete

Vid felsökning och reparation kommer du att hantera laddstationens alla delar inklusive såväl hårdvara som mjukvara, el och Internet.

 

Vem är du?

Du som söker ser, precis som vi på Eways, att energisystemet och framtidens mobilitet står inför en stor förändring. Att vara en del i denna omställning och skaffa dig framstående kompetens och erfarenhet är något som driver dig.

 • Du har ett stort intresse för teknik och har grundläggande elutbildning
 • God datorvana och grundläggande internetkompetens
 • Gillar tekniska utmaningar och är duktig på felsökning
 • Är van att hantera kunder och du har lätt för att få förtroende
 • Har körkort B och kan resa inom länet på kort varsel

Om du har arbetat i liknande roll ser vi det som meriterande.

 

Vi erbjuder dig:

 • Ett fritt och roligt teknikinriktat arbete med mycket resor – givetvis med elbil.
 • En unik möjlighet att arbeta i ett snabbväxande GreenTech-företag som bidrar till ett hållbart samhälle.
 • En möjlighet att påverka din egen roll och framtid i en bransch där du verkligen kan göra en positiv skillnad för samhället och kommande generationer.
 • En positiv och energifylld arbetsplats med en stark sammanhållning.
 • Möjlighet till en karriär i bolagets snabba tillväxt, såväl i Sverige som internationellt.
 • Fast lön med bonus-möjlighet, samt verktyg som du dagligen behöver.

 

Placering

Du har regionkontoret som bas och gör besök hos kunder och anläggningar över hela regionen. Det gör att din bostadsort (varifrån du ibland utgår från) inte är viktig. Med stor frihet, ansvar och mandat är dagarna blandade med arbete på fältet tillsammans med visst kontorsarbete.

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan (personlig presentation + CV) till jobb@eways.se. Vid eventuella frågor om rollen som Servicetekniker, vänligen kontakta Jonas Anderson på 070 600 73 92.

 

Om Team Eways

Vi är en snabbväxande oberoende laddoperatör som hjälper samhället att ställa om till fossilfrihet genom att göra det enkelt att köra elbil.
Idag är vi den ledande oberoende laddoperatören med fler än 7.000 smarta laddpunkter över hela landet.

Vi är 35 personer fördelade på kontor i Stockholm, Göteborg, Ängelholm, Karlstad, Falun och Uppsala. Vi är ingenjörer, entreprenörer, säljare, tekniker, ekonomer och servicepersoner med många olika erfarenheter, bakgrunder och kompetenser. Det som förenar oss alla är förändringsviljan och tron på en fossilfri framtid.

Häng med oss och säg ”Hej då” till macken!